Care sunt impresiile managerului Spitalului de Boli Infecțioase, după a doua doză de vaccin

165
sursa foto - agerpres.ro

Trei doctori de la diferite spitale de boli infecțioase din țară au povestit pentru Libertatea despre reacțiile pe care le-au avut după ce au finalizat procesul de imunizare contra COVID. În timp ce doi dintre ei vorbesc despre febră ușoară sau dureri ușoare de cap, care însă le-au trecut, al treilea spune că nu a simțit chiar nimic.

Primii la administrarea primei doze a vaccinului Pfizer/Biotech, primii și la rapel. După ce duminică a primit a doua doză de vaccin contra COVID-19, doctorul Cristian Oancea (foto), managerul Spitalului de Boli Infecțioase ‘Victor Babeș’ din Timișoara, a mărturisit că ziua de marți și-a petrecut-o cu telefonul închis.

„Am făcut rapelul și am dezvoltat câteva reacții adverse mai puternice, am avut dureri de cap, subfebrilitate (temperatură ușor ridicată) și dureri musculare, dar mi-au trecut într-o zi, două”, a spus doctorul Oancea. Acesta a adăugat faptul că nu este singurul caz. „Mai mulți colegi au reclamat și ei una sau mai multe astfel de reacții, dar este, într-un fel, un răspuns pozitiv al organismului”, a precizat managerul spitalului în care peste 95% din personal s-a imunizat în prima etapă a campaniei.

Alți doi omologi din țară ai medicului timișorean au vorbit, pentru sursa citată, despre impresiile lăsate de serul anti-Covid-19, după rapel. Ele pot fi citite aici.

LĂSAȚI UN MESAJ