Caravana Memoriei va poposi la Moșnița Nouă

213

După cum se ştie în mediul medical si al bolnavilor, luna septembrie este numită și Luna Mondială Alzheimer. Această lună este dedicată tuturor bolnavilor de Alzheimer sau alte afecțiuni înrudite cu aceasta, aparținătorilor acestora, precum și tuturor persoanelor sau organizațiilor care au ca activitate diagnosticarea, tratarea și îngrijirea bolnavilor și suferinzilor de Alzheimer.

Centrul Memoriei Timișoara, coordonat de doamna doctor Aurora Heim, își propune să pună pe roate Caravana Memoriei și să ajungă la acei locuitori care nu beneficiază de asistență de specialitate în comunitățile de care aparțin.

alzheimer

Acum a venit rândul locuitorilor din Moșnița Nouă. Caravana va poposi în zilele de 24 și 25 septembrie în comuna Moșnița Nouă, unde echipa de specialiști va testa gratuit memoria doritorilor, în vederea depistării precoce a deficitului cognitiv sau al tulburărilor de memorie.

Informații despre această campanie se pot afla la numerele de telefon: 0256.433.072; 0371.103.518; 0786.289.703, de luni până vineri, între orele 12:30 – 18:00.

caravana-memoriei

LĂSAȚI UN MESAJ