„Caravana Libertăţii” a ajuns la Timișoara. Proiectul civic al unui clujean pentru românii din toată lumea. Video

624

Clujeanul Gabriel Finas Bonta a ajuns în Timişoara, venind tocmai de la Cluj. Este iniţiatorul „Caravanei Libertăţii”, un proiect civic ce are ca scop identificarea oamenilor liberi din ţară şi din diaspora, din toate categoriile şi domeniile de activitate.

Mai precis, obiectivul caravanei este de a identifica valorile şi principiile care să îi mişte pe oameni şi nicidecum ideologiile politice. Oamenii trebuie să fie liberi, pentru că în societate, ceea ce contează cel mai mult sunt valorile, curentele ideologice şi partidele fiind cele care dezbină societatea.

În ceea ce-i privește pe membrii care vor face parte din această caravană, ei vor fi selecționați după modul de gândire pe care îl au, și nu după statutul lor. Nu va conta dacă membrii caravanei vor fi de la oraş sau de la sat, ci dacă sunt oameni cinstiți, drepți și muncitori, întrucât acestea sunt valorile unei naţiuni.

În trei săptămâni, „Caravana Libertăţii” a parcurs 5800 km în ţară, străbătând aproape întreaga Românie, urmând să ajungă în Rusia şi Republica Moldova, iar în 2019, în SUA şi Canada. În cele din urmă „Caravana Libertăţii” își propune să genereze un curent politic, un curent nou, liber, care să nu fie compromis, un nou partid. Se speră ca, după înregistrarea şi primirea mărcii OSIM, membrii Caravanei să poată ieşi în faţa întregii ţări ca nişte „spartani” ai anului 2019, când se vor lupta pentru alegeri europarlamentare, prezidenţiale, locale şi parlamentare.

Autor: Mihaela Păunescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.