Căpitanul Politehnicii merge la echipa națională

103

Cristian Fenici a fost convocat din nou în echipa națională a României. Conducătorul de joc al Politehnicii Timișoara răspunde la prima acțiune cu noul selecționer, spaniolul Xavier Pascual Fuertes.

România se pregătește pentru debutul în preliminariile Campionatului European din 2018. Primele jocuri sunt programate în intervalul 30 octombrie – 7 noiembrie în compania Belarusului și Poloniei. Reprezintă primele meciuri oficile ale tricolorilor cu noul selecționer spaniol, Xavier Pascual Fuertes. Numit în luna iunie, ibericul este unul dintre antrenorii foarte bine cotați în Europa ce stă și pe banca lui FC Barcelona.

Xavier a trimis o telegramă de convocare și pe adresa clubului Politehnica Timișoara, cel vizat fiind nimeni altul decât căpitanul Cristian Fenici. Conducătorul de joc al studenților se va prezenta la echipa națională după meciul de miercuri, ora 19,45, pe care Poli îl susține în deplasare la Odorhei. Campionatul intern se întrerupe o săptămână pentru dubla României cu Belarus (2 noiembrie – Minsk) și Polonia (6 noiembrie – Cluj). Din grupa a II-a ai face parte naționala Serbiei.

România a ajuns în faza secundă a calificărilor după ce a trecut de turul inaugural, câștigând o grupă cu Italia și Kosovo dar și barajul cu Israel.

LĂSAȚI UN MESAJ