Candidații USR PLUS sunt optimiști în șansa lor de a ajunge în Parlament VIDEO

48
Întrucât se apropie cu repeziciune termenul limită până la care se pot depune listele cu candidații ce vor paticipa la alegwerile parlamentare din decembrie azi a fost aflux de politicieni la Biroul Electoral Județean. Delegația venită din partea USR PLUS a avut ca lider pe Cristian Moș chiar dacă el nu va participa la acest scrutin.
Listele sunt publice de ceva vreme dar să mai aducem aminte celor ce nu luat la cunoștiință de ele cine sunt candidații:
Pentru locuri în Camera Deputaților vor concura următorii:
– Cătălin Drulă
– Daniel-Liviu Toda,
– Nicu Fălcoi,
– Kinga Târlea,
– Zoltan Nemeth,
– Oana Chirilă,
– Cătălina Jahn,
– Andrei Cican,
– Alexandru Pupșa
– Zinel Cristian Constantinescu
De remarcat că Nicu Fălcoi și Cătălin Drulă au deja experiență parlamentară din cei patru ani anteriori.
Pentru Senatul României , alianța USR PLUS propune pe următorii:
– Raoul Trifan,
– Dan Reșitnec,
– Diana Amza,
– Mircea Vancia.La ieșirea din sediul BEJ Cristian Moș a făcut aprecieri pozitive despre colegii săi convins fiind că este una din cele mai competitive echipe ce va da un avânt pentru dezmorțirea activității în județ. De altfel cheia succesului va trebui să fie conlucrarea dintre parlamentari și administrația județeană. Cătălin Drulă a rememorat un alt moment identic întâmplat cu patru ani în urmă.

„Acum patru ani, exact în acest loc, începea aventura parlamentară pentru USR la vremea respectivă. Astăzi suntem USR PLUS, o echipă mare. O echipă care în clădirea din spatele meu va avea reprezentanți la Consiliul Județean, care a dat primarul Timișoarei. O echipă care mulțumește timișorenilor și timișenilor pentru încredere și vă cere votul pentru a avea o delegație cât mai numeroasă în Parlamentul României, să avem cât mai mulți deputați și senatori ca să putem, împreună cu Dominic Fritz, împreună cu Cristian Moș să facem lucruri bune pentru Timișoara și Timiș în următoarea legislatură”, a explicat, pe scurt, deputatul Cătălin Drulă intențiile sale. Nu a pierdut ocazia de a aruncat câteva șarje și către oponenții politici ce, în opinia sa au început deja o campanie incorectă.
„Aici sunt colegii mei, niște oameni minunați. Avem o echipă de candidați de excepție și la Camera Deputaților și la Senat. Vă invit să îi cunoașteți în această campanie. O să facem o campanie prezentând proiectele noastre, candidații noștri, ideile noastre. Am văzut că alte partide au început deja campania murdară împotriva noastră. E normal cumva, pentru că ceea ce facem noi de patru ani schimbă clasa politică și lor le e frică de asta. Pe noi ne preocupă doar cum să facem lucruri bune pentru comunitate, pe ei îi preocupă doar să își păstreze funcțiile și privilegiile pe care le-au avut timp de 30 de ani. Asta este o diferență fundamentală și nu, nu ne plac. Da, acolo unde trebuie, pe proiecte, vom face alianțe punctuale politice, dar, dincolo de asta, nu vom uita niciodată că noi reprezentăm ceva mai mult. Reprezentăm interesul cetățenilor și facem asta pentru voi și împreună cu voi, nu pentru noi”, a adăugat Drulă.
Candidații Kinga Târlea și Nicu Fălcoi de asemenea au făcut unele considerații despre necesitatea primenirii clasei politice actuale. Și ei au promis că vor face totul ca acest deziderat să devină posibil cât de curând.
VIDEO, AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ