Candidat PNL pentru un mandat de primar, odă lui Nicolae Ceaușescu: „Un președinte patriot! Pe timpul lui ‘sa’ reconstruit România”

81
Eugen Stănia, fost primar al unei localități din Olt și candidat din partea PNL pentru un nou mandat, îi aduce o odă lui Nicolae Ceaușescu. Într-un mesaj cu greșeli gramaticale postat pe pagina sa de Facebook, Stănia susține că Ceaușescu a fost un președinte patriot, iar în perioada comunismului s-a reconstruit România.
Stănia, fost primar al localității Dăneasa, a postat pe Facebook un mesaj cu greșeli gramaticale, în care susține că pe vremea lui Nicolae Ceaușescu a absolvit școala, a obținut o calificare și a învățat ce înseamnă munca, disciplina și bunul simț.
„Un preşedinte patriot ! Pe timpul lui sa reconstruit România , am absolvit o şcoala , am obținut o calificare ,am învațat ce înseamnă munca, disciplina, bun simțul şi respectul ! De 30 de ani toate astea s-au transformat minciună, nesiguranță şi a primat doar interesul personal . Azi fiecare este doar pentru el , predomină lupta pentru existență şi nepăsarea față de aproapele tău . Unii nu mai au limite , lăcomia i-a transformat mostrii , alții se mulțumesc cu puținul şi trăiesc cu speranța că ziua de mâine va fi mai bună ca cea de ieri ! Gânduri bune ,pentru o lume mai bună !”, este mesajul lui Stănia, mesaj însoțit de fotografii cu Ceaușescu.

LĂSAȚI UN MESAJ