Candidat la Primăria Reșița reținut pentru că ar fi sărit cu cuțitul la un inspector ANAF

1437

Laurențiu Bora, un tânăr om de afaceri reșițean, reprezenta, singur, aripa independentă a grupului candidaților la Primăria municipiului. Fără experiență politică dar cu entuziasmul celui care vrea să schimbe ceva, proprietarul unui cunoscut restaurant reșițean, ”Casa Bănățeană”, se pare că și-a tăiat singur craca de sub picioare.

Candidatul, înainte de a apuca să intre cu arme și bagaje în capmania electorală, a reușit să se implice într-un conflict care i-a adus o reținere pentru 24 de ore din partea polițiștilor. Bora e acuzat de ultraj și furt.

El ar fi atacat un inspector ANAF venit în control la restaurantul său. Se pare că Laurențiu Bora și-ar fi ieșit din fire, după ce inspectorii financiari i-au adus la cunoștință că îi vor suspenda activitatea pentru 30 de zile. În acel moment, Bora și-ar fi pierdut controlul și a sărit cu un cuțit la unul dintre inspectori, pe care l-a tăiat la un deget, după care a aruncat cu o sticlă de apă minerală, în curtea localului, după ei.

Laurențiu Bora susține că avea un cuțit în mână deoarece își desfăcea o portocală, iar în momentul în care s-a apropiat de inspectori unul dintre ei s-a speriat, a întins mâna în față și s-a tăiat puțin la un deget. Patronul de la Casa Bănățeană afirmă că totul face parte dintr-o „conspirație” prin care se urmărește ruinarea sa și înlăturarea din lupta electorală.

Inspectorii ANAF îl acuză pe Bora și de furt, afirmând că în urma scandalului au fost nevoiți să lase în local un laptop și procesele verbale de constatare ale controlului, care nu au mai fost găsite cu ocazia prezentării echipelor de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ