Când nesimțirea șefilor RATT, a unor localnici și a conducerii Primăriei Timișoara n-are limite!

1114

Consilierul municipal Adrian Orza a postat pe Facebook un text în care descrie condiţiile de călătorie din mijloacele RATT. Incriminate sunt în primul rând autobuzele RATT, unde, chiar pe perioade caniculare, şoferii nu dau drumul la aerul condiţionat.

Consilierul municipal redă, pe Facebook, discuţia surprinsă între câteva călătoare şi şoferul autobuzului.

Iata mai jos postarea lui Adrian Orza:

„Europa. Romania. Timisoara. Capitala Culturala. Nu acum, mai incolo. Vara 2016. Canicula. Autobuz RATT. Discutie:
Calatoare 1: Domnule ( catre sofer) . De ce nu porniti aerul conditionat?
Sofer : ( sictirit) Nu merge….
Calatoare 1: ( revine hotarata) : Vad ca asta e scuza la dv. Murim aici de cald ca sardelele…Tot timpul spuneti ca nu merge…
Sofer: ( acelasi sictir) : Nu va convine mergeti cu masina….
Calatoare 2: ( doamna venerabila, trecuta prin viata, stiutoare) : Lasati omul sa conduca, nu il mai deranjati! Nimic nu va convine! De asta ne ducem de rapa…Sa isi vada fiecare de treaba lui!”

3 COMENTARII

  1. vi se pare normal ca in timisoara secolului 21 mijloacele de transport in comun sa nu aiba aer conditionat cand afara sunt peste 30 de grade?! Soferii nu pornesc clima deoarece creste consoderabil consumul autobuzelor iar ei sustrag dupa o cursa fara aer conditionat motorina ramasa afirmand ca ei au folosit aerul conditionat. Nu cred ca la toate autobuzele cumparate prin 2010 li s-a stricat clima…

  2. Intrebare: nu sunt acestea autobuzele cumparate in legislatura Ciuhandu primar, Orza viceprimar? La banii pe care i-au dat pe ele, dublu decat pretul normal, climele alea ar trebui sa nu se strice niciodata!

LĂSAȚI UN MESAJ