Campionii și-au luat avânt pentru dubla din Challenge Cup

88

Rugbiștii timișoreni au obținut prima victorie a noului sezon intern din cea de-a doua încercare, 29-8 în fief-ul lui CSM Olimpia București. Peste o săptămână bănățenii se vor duela cu italienii de la Calvisano…

Campioana a repetat cu succes pentru dubla cu Calvisano din barajul Challenge Cup. Băieții din Ronaț au învins cu 29-8 în runda a treia a Cupei României pe CSM Olimpia București, în deplasare. După doar 5-0 la pauză, elevii lui Grainger Heikell au făcut o repriză a doua mult mai bună în care au marcat patru eseuri și au luat punctul bonus ofensiv.

Eroul meciului a fost aripa Stephen Shennan care a marcat trei eseuri. Celelalte puncte ale oaspeților au fost reușite tot de treisferturi, prin Jack Umaga (un eseu și două transformări) și tânărul Marius Simionescu (un eseu). Punctele gazdelor au fost reușite de Ispir, un eseu și o lovitură de pedeapsă.

Timișoara urcă pe locul 4 al clasamentului în spatele liderului CSM Știința Baia Mare, Steaua București și Dinamo București. Următorul duel al bănățenilor din Cupă, cel contra Stelei,a fost amânat pentru că sâmbătă, pe Dan Păltinișanu, se joacă partida cu Rugby Calvisano din play-off-ul Challenge Cup. Returul are loc în 23 aprilie, în Italia.

Între meciurile cu italienii Saracens va juca în 12 aprilie, acasă cu Dinamo București și în 16 aprilie la Cluj, contra Universității.

LĂSAȚI UN MESAJ