Campionii și-au aflat adversarul din play-off-ul Challenge Cup

159

Campioana României are de depășit încă o echipă italiană în drumul către grupele Challenge Cup. Timișoara Saracens întâlnește pe Rugby Calvisano în dubla manșă a play-off-ului din 9-30 aprilie.

SCM Timișoara Saracens va înfrunta Rugby Calvisano în barajul pentru calificarea în grupele Challenge Cup. Știrea a apărut astăzi în presa din Italia și ca surse informațiile din cadrul cluburilor italiene Calvisano și Rovigo implicate în play-off. Confirmarea oficială este așteptată în perioada următoare de la forul european.

S-a făcut împerecherea celor patru echipe rămase în cărți în calificările Challenge Cup, iar sorții au scos în calea campioanei României o echipă din Italia. Este al treilea adversar din Peninsulă pe care Timișoara Saracens în înfruntă în actuala campanie a preliminariilor după în primul tur le-a zdrobit pe Rovigo și Roma.

De data aceasta adversar este cea mai experimentată grupare a Italiei, Calvisano. Campioană în ultimii doi ani, gruparea din Brescia este o participantă regulată an de an în grupele Challenge Cup. Barajul se va disputa în dublă manșă, turul în 9 aprilie, la Timișoara, iar returul în 30 aprilie, la Brescia.

Recent revenit, Cătălin Fercu nu are drept de joc pentru timișoreni în această dublă manșă, în schimb italienii îi pot folosi pe oamenii transferați în această iarnă, internaționalii români, Florin Vlaicu și Florin Surugiu.

Un alt meci al barajului le va opune pe Rugby Rovigo (Italia) și Enisei (Rusia). Câștigătoarele acestor meciuri se califică în grupele principale din Challenge Cup ce încep în toamnă. Anterior însă cele două învingătoare se vor duela într-o așa zisă finală a preliminariilor, o partidă doar pentru palmares și distribuirea în grupe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.