Campion al Bosniei pentru ”leii” bănățeni

138

”Leii” și-au adus un campion la Bosniei-Herțegovina în lotul cu care speră să atace play-off-ul campionatului. Milos Komatina este al treilea jucător străin confirmat de secția de baschet a SCM-ului timișorean.

SCM Timișoara  rămâne activă pe piața transferurilor și a anunțat numele celui de-al treilea jucător străin pe care se va baza în stagiunea 2016-2017. Acesta este Milos Komatina, un muntenegrean născut în Sarajevo ce are în palmares trei titluri de campion și trei cupe naționale în Bosnia-Herțegovina și Muntenegru.

Jucătorul în vârstă de 32 de ani joacă pe pozițiile 4 și 5 și are o înălțime de 205 cm. A evoluat sezonul trecut pentru campioana Bosniei-Herțegovina, Igokea Aleksandrovac, club pentru care a jucat și Liga Adriatică. În campionatul Bosniei a avut medii de 7,1 puncte și 3,7 recuperări / joc. Komatina are în palmares și un event reușit cu Buducnost Podgorica în Muntenegru.

Contractul lui Komatina cu BC Timișoara se întinde pe durata unui sezon, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

”Leii” îi vor anunța în perioada următoare pe ceilalți doi stranieri din lot, limita impusă de FRB în acest sezon fiind de 5 străini. Se știe că unul dintre aceștia va fi de peste ocean iar celălalt provine tot din spațiul ex-iugoslav.

 

LĂSAȚI UN MESAJ