Mai sunt multe zone cu buruienile cât casa în Timișoara. E greu cu coasa!…

231

O parte din proprietarii de terenuri nesalubrizate din Timișoara au început să-și igienizeze proprietățile.

Polițiștii locali au efectuat 162 de verificări și reverificări în cazul a 81 de terenuri nesalubrizate și necosite aflate pe raza municipiului Timișoara, în primele șase luni ale anului 2016.

Astfel, au fost aplicate pe această linie un număr de 46 sancțiuni contravenționale, în valoare de 68.000 lei, conform HCL 371/2007 modificată pentru neîntreținerea terenurilor, neamenajarea spațiilor verzi proprii, nedistrugerea buruienilor și în mod special a celor cu potențial alergen.

buruieni polcom (2)În urma somațiilor aplicate, un număr de 20 de proprietari s-au conformat deja și au igienizat terenurile deținute în proprietate, o parte a locațiilor fiind în lucru, în faza de identificare a proprietarilor și somare a acestora.

Printre zonele igienizate se află un teren de pe Calea Torontalului, unde vegetația era foarte mare și care a fost cosită, iar terenul îngrădit, un alt teren din aceeași zonă, pe str. A. Rubinstein, a fost de asemenea curățat, dar și locația de pe str. Take Ionescu, unde funcționa fabrica Industria Lânii, și unde, pe lângă lucrările de igienizare, a fost acoperit și gardul inestetic care înconjura zona.

LĂSAȚI UN MESAJ