Campioana, SCM Timișoara Saracens, și-a aflat adversarul din sferturile Cupei, CSM București

750

Deținătoarea Cupei României o va înfrunta pe CSM Olimpia București în primul joc eliminatoriu din ediția 2016 a competiției eliminatorii. Semifinala o va aduce la Timișoara cel mai probabil pe Steaua București.

Federația Română de Rugby a stabilit programul meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României. În ciuda faptului că mai este de jucat o partidă, restanța  SCM Timișoara Saracens – Steaua București, se știau deja numele echipelor de pe primele 4 locuri.

Campioana a fost introdusă în urna favoritelor alături de Baia Mare, Steaua și Dinamo, iar sorții i-au scos în față cel mai tare adversar din urna outsiderelor, pe CSM Olimpia București. Sfertul de finală se va disputa la Timișoara în 7 mai. Celelalte dueluri din sferturi sunt Baia Mare – Stejarul Buzău, Steaua – Poli Iași și Dinamo – U Cluj-Napoca.

Pentru semifinale programul a fost de asemenea stabilit, Timișoara urmând a se întâlni cu învingătoarea jocului Steaua – Poli Iași. Și acest meci s-ar desfășura în Banat, în data de 14 mai. Finala are loc o săptămână mai târziu, la Baia Mare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ