Camionul lui Moș Crăciun a sosit la Timișoara! Unde îl pot vedea copiii și ce surprize aduce

987

Casa lui Mos Crăciun îsi deschide portile, pentru copii, în Piata Libertătii din Timisoara, în cadrul unui proiect deosebit, gratie căruia peste 900 de micuti din centrele de plasament din judetul Timis vor avea parte de o surpriza magică si de multă bucurie, în pragul sărbătorilor de iarnă.

‘Santa Is Back On Truck!’ este un proiect gandit, finantat si implementat în exclusivitate de echipa OVT, companie cu o prezentă importantă pe piata logistică internatională, implicată activ în multiple proiecte de sustinere a unor cauze sociale si de protejare a mediului înconjurător.

În avanpremiera sărbătorilor de iarnă, OVT pune la dispozitia celor mici un camion din flota proprie, transformat într-un tablou desprins din frumoasele povesti cu Mos Crăciun. Camionul magic va stationa în Piata Libertătii începând de astăzi, 8 decembrie 2017 si până în 10 decembrie, între orele 10.00-20.00 Mos Crăciun si spiridusii cei harnici îi vor întâmpina pe micutii din centrele de plasament cu daruri si multe surprize, care să le însenineze sărbătorile.

În cadrul aceluiasi proiect, se va desfăsura si un program artistic, în cadrul căruia vor evolua:

‘Dance with Franciska’ — 90 de copiii vor evolua pe scenă, sâmbătă , 9 decembrie, de la ora 19.30. Dansatorii fac parte din scoala coregrafei Franciska Cozminciuc Negru, care le îndrumă pasii spre o carieră în domeniul baletului, dansului modern sau al dansurilor de caracter. De-a lungul timpului, ‘Dance with Franciska’ a câstigat numeroase premii si distinctii nationale si internationale.

Voicu Dumitras — semifinalist al echipei Inna la Vocea României Junior 2017, un tanar talentat cu voce de aur si un suflet pe masura talentului sau. Voicu Dumitras a refuzat orice onorariu pentru spectacol si a dorit ca sumele aferente sa fie redirectionate catre cei 900 copilasi institutionalizati.

Sky Walkers — trupă pop-rock din Timisoara, formată din patru adolescenti care au deja experienta evolutiei în cadrul unor festivaluri si evenimente culturale desfăsurate în tară, reprezentatii în cadrul cărora au evoluat alături de artisti consacrati si trupe renumite: Holograf, Phoenix, Lora, Mircea Vintilă, Ioan Gyuri Pascu si altii.

All Friends Band — trupă înființată la începutul anului 2011, componentii săi participând la cele mai importante manifestări artistice stradale din Timisoara si la festivaluri importante din tară.

Concertul clasei de canto Valentina Cotinschi va crea un moment magic care ne va duce cu gandul la serile copilarie noastre.

Corul Rotakids — RotaKids este Clubul celor mai tineri membri ai Familei Rotary din Districtul 2241, România și Republica Moldova. Clubul RotaKids sprijină copiii și îi ajută să își dezvolte rezistența, cunoștințele, aptitudinile, entuziasmul și determinarea de a căuta neîncetat modalități de a schimba lumea. la nivel local și la nivel global, într-un loc mai liniștit și frumos, unde oamenii se pot bucura de viața lor.

OVT Logisticzentrum SRL face parte din OVT Group, afacere cu capital austriac, o prezentă importantă pe piata logistică internatională, implicată activ în multiple proiecte de sustinere a unor cauze sociale si de protejare a mediului înconjurător. OVT a lansat pe piată autohtona in domeniu, un concept international ‘corporate social responsibility’: raportarea logistica non-financiara.

Proiectul acoperă 4 segmente principale: OVT Networking (relatii de business si relatii interumane în scopuri umanitare), OVT Sustainability (reducerea emisiilor de carbon în logistică), OVT Philanthropy (filantropie din veniturile grupului)si OVT-Read to succeed (încurajarea copiilor, a comunitătilor si a minoritătilor să se dezvolte prin citit).

sursă: agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ