Calvar pentru o româncă în Italia

29

O româncă de 43 de ani l-a dat în judecată pe pensionarul italian care o angajase în 2010 şi pentru care a lucrat până în 2017, acuzaţia fiind de hărţuire.

Pensionarul, acum în vârstă de 70 de ani, a divorţat de soţie în 2010 şi tot atunci a angajat-o pe româncă să aibă grijă de el.

Conform Quotidiano dell Umbria, românca a fost supus unui adevărat calvar în perioada în care a lucrat pentru pensionarul italian, respectiv şapte ani.

Totuşi, românca a strâns din dinţi pentru că avea nevoie de bani, astfel că şi-a permis să-l dea în judecată pe italian abia după ce nu a mai lucrat pentru el.

Iar acum, italianul a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de hărţuire.

Românca îl acuză că, timp de şapte ani, a avut un comportament mizerabil la adresa ei pentru că aceasta nu dorea să se culce cu el.

Bărbatul ar fi lovit-o de mai multe ori, cu diferite obiecte din casă, şi i-ar fi adresat în repetate rânduri cuvinte dure.

În schimb, avocatul pensionarului italian susţine că acuzaţiile sunt false, lucru demonstrat de faptul că românca ar fi fost plătită în permanenţă la timp şi ar fi primit o sumă de bani compensatorie la încheierea relaţiilor de muncă.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ