Călătorii din tramvaie, luați cu asalt de polițiști, la Timișoara! Ce s-a întâmplat?

643

Poliția Locală Timișoara a demarat, începand de astăzi, o campanie de prevenire pe linia furturilor din buzunare și poșete în mijloacele de transport în comun.

,,Începând de astăzi, polițiștii locali vor împărți în mijloacele de transport în comun și în stațiile acestora pliante informative cetățenilor pentru a ști cum să se ferească de hoții din buzunare și poșete, fiind informați totodată cu privire la modurile de acțiune ale hoților care acționează în tramvaie, troleibuze și autobuze, în stațiile RATT, precum și în alte locuri aglomerate”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

De asemenea oamenii legii le dau și cateva sfaturi utile călătorilor, referitoare la păstrarea bunurilor în momentul în care se deplasează cu mijloacele RATT.

,,Cetățenilor le sunt puse la dispoziție prin intermediul acestor pliante și datele de contact ale Poliției Locale Timișoara. Acest demers de informare a populației vine ca o completare la acțiunile efectuate în ultima perioadă, Poliția Locală Timișoara fiind permanent preocupată de stoparea acestui fenomen pe raza Municipiului nostru.”, au mai transmis oficialii Poliției Locale.

2 COMENTARII

  1. Foarte bine ca in sfarsit, dupa peste 25 de ani de cand minoratile rroma si nu numai , fura din mijloacele de transport si statiile aferente acestora, se iau masuri…dar, de cate ori sunt prinsi de catre cetateni si dusi la sectie, in maxim 2-3 ore sunt eliberati, deoarece „nu prezinta pericol public”…sa fim seriosi,,,,in Sinaia stau zilnic in statii, pandind varstnicii sau copiii navii, in Fabric, in zona Traian este o cetateanca rroma, slabuta, roscata cu 2 barbati tot de etnie rroma, zilnic, dimineata intre orele 09.00 si 11.00, dupa masa si seara isi fac veacul in parcul din fata bisericii Millenium, sau tolaniti de ferestrele magazinelor din statia de tramvai, cautand din priviri urmatoarele victime, asta in timp pe oamenii legii patruleaza zilnic pe langa ei si nu i intreaba de sanatate,,,,iar in tramvaie, controlorii nu-i legitimeaza, pur si simplu trec mai departe. De ce se intampla acest lucru constant si de ani de zile? De ce legea este de partea lor si nu a partilor vatamate?

LĂSAȚI UN MESAJ