Câine, împușcat de un paznic de vânătoare: Poliţia reacţionează

142

Un câine a fost împușcat mortal de un paznic de vânătoare în zona Drumului Național 18, în Pasul Prislop. Martorii spun că patrupedul a fost ucis chiar pe șosea, în timp ce poliția spune că în apropierea drumului. De altfel, poliția a avut reacții confuze și contradictorii: inițial a spus că paznicul de vânătoare a acționat legal, iar apoi a anunțat că a făcut ilegal uz de armă.

Incidentul a fost semnalat într-o postare pe Facebook, sâmbătă după-amiază, de membrii unei asociații pentru protecția animalelor.

Martorii, care erau însoțiți și de un copil de 6 ani, au afirmat că animalul a fost împușcat chiar pe drumul național și nu departe de ei.

”2 voluntari ai asociației noastre au fost martorii unor scene îngrozitoare alături de fiul lor de doar 6 ani, care este încă in stare de șoc. Se aflau la aproximativ 5 km de Borsa (MM) și intr-o curba au văzut un logan roșu oprit care a împușcat mortal o catelusa pe sosea ( pe un drum public, nu in pădure!!!!) . Voluntarii noștri au sunat imediat la 112, însă făptașul a luat cadavrul și a plecat! Va rog dați share sa nu se mușamalizeze cazul și cel vinovat sa fie pedepsit!”, se afirmă în postarea Asociației Anima Pro Terra.

În urma semnalării incidentului, polițiștii au venit în zonă, dar verdictul lor a fost surprinzător: câinele a fost împușcat legal, au transmis ei.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ