Caiac cu 4 copii lovit de o șalupă pe Dunăre la Orșova. Imagini cu un puternic impact emoțional

  2350

  Incident extem de grav pe Dunăre, în apropiere de Orșova. Imagini greu de privit, cu un puternic impact emoțional. 4 copii, sportivi, care se antrenau pe Dunăre, la kaiak, au fost la un pas de a fi uciși. Au scăpat ca prin minune cu viață. Au fost loviți de o barcă de agrement, în care se aflau turiști. Ambarcațiunea lovită aparține Clubului Sportiv Orșova, pe care se aflau copiii care erau la antrenament. Șoferul a trecut pur și simplu peste cei patru copii, i-a doborât din kaiac, l-a lovit din plin și l-a rupt pe jumătate. Bărbatul a declarat că nu a văzut kaiakul.

  Incidentul a fost filmat de pe o altă barcă, care se plimba pe Dunăre. Copiii au fost ridicați din apă de martorii care au surprins scenele șocante. Doar o minune a făcut să nu se ajungă la tragedie. Din fericire copiii au scăpat teferi. Unul singur este rănit la umăr, însă nu este în stare gravă. Medicii au spus că a fost o minune că unul dintre copii nu a ramas fără braț, pentru că putea fi prins în motorul bărcii.

  Șoferul a fost dus la audieri, la Poliția Transporturi Navale. Cel mai probabil va rămâne fără permisul de barcă și va fi cercetat penal.

  Video: AICI

  Sursa: Stiri Esential24

  LĂSAȚI UN MESAJ