Cadavru învelit într-o pătură şi legat cu bandă adezivă, găsit într-o grămadă de moloz

305

Un cadavru învelit într-o pătură şi legat cu bandă adezivă a fost găsit într-o grămadă de moloz în timp ce aceasta era descărcată de un bărbat în Ilfov. Poliţia a demarat o anchetă, iar un procuror a fost chemat la faţa locului, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 16:20, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce descărca moloz din autovehiculul cu care s-a deplasat în localitatea Dărăşti (Măgurele), pe un teren viran, a constatat că descărcase şi o pătură legată cu bandă adezivă scoch şi care prezenta forma unei siluete de om.

„Imediat, poliţiştii de la Măgurele s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări au constatat că în locul indicat de apelant, se afla cadavrul unei persoane”, se arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov a constituit o echipă operativă de lucru, formată din ofiteri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti criminalişti, grupa operativă împreună cu şeful Poliţiei oraşului Măgurele, poliţişti de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, precum şi alte forţe operative, şi a dispus deplasarea, de îndată, la faţa locului, pentru efectuarea de verificări şi investigaţii.

De asemenea, a fost anunţat procurorul de caz de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Ilfov, precum şi medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, în vederea deplasării la faţa locului.

Poliţia anunţă că a fost identificat autorul crimei din Ilfov, acolo unde un muncitor a găsit, într-o grămadă de moloz, un cadavru împachetat într-o pătură şi lipit cu bandă adezivă.

„In urma efectuării, cu celeritate, de activităţi specifice informativ-operative, poliţiştii din Ilfov, cu sprijinul poliţiştilor de la Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au depistat si identificat autorul faptei. In prezent, acesta se afla in custodia Politiei”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

Un cadavru învelit într-o pătură şi legat cu bandă adezivă a fost găsit într-o grămadă de moloz în timp ce aceasta era descărcată de un bărbat în Ilfov.
Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov a constituit o echipă operativă de lucru, formată din ofiteri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti criminalişti, grupa operativă împreună cu şeful Poliţiei oraşului Măgurele, poliţişti de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, precum şi alte forţe operative.
Sursa:Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ