Butoaie cu miere și… surprize! Descoperirea polițiștilor de frontieră de la vama Nădlac Video

186
O nouă captură pentru polițiștii de frontieră din vestul țării! În noaptea de luni spre marți ei au descoperit zeci de migranți ascunși într-o mașină de marfă, în încercarea de a trece vama în Ungaria.
La punctul de trecere a frontierei Nădlac au fost prinse 53 de persoane din Irak, Iran şi Palestina care au încercat să iasă ilegal din ţară, ascunse în interiorul unui automarfar încărcat cu butoaie cu miere de albine.
Autovehiculul era condus de un cetățean roman de 46 de ani, iar mașina era și ea înmatrculată în România. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, miere de albine pentru o societate comercială din Germania.
Procedându-se la exploatarea datelor din analiza de risc specifică, poliţiştii de frontieră cu sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în interiorul camionului au fost descoperite ascunse 53 de persoane, dintre care 32 bărbaţi, 5 femei şi 16 minori, adulţii având vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani, iar copiii între 9 luni şi 17 ani. Cu ocazia verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Irak, Iran şi Palestina, majoritatea solicitanţi de azil în ţara noastră”, spun polițiștii.
https://www.youtube.com/watch?v=sZeZRx6xX4g&feature=youtu.be
La cercetări, migranții au declarat că doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei, iar şoferul român a susţinut că nu avea cunoştinţă despre faptul că persoanele în cauză sunt ascunse în interiorul mijlocului de transport.

 

LĂSAȚI UN MESAJ