Bulibaşa Stănescu „pe toată galaxia din Europa”, îi dă sfaturi lui Isărescu pentru trecerea la moneda „euro european”, ca „să aibă toată lumea să mănâncă” – Video

969

Într-un video savuros postat pe Youtube, Ferdinand Stănescu, autointitulat „bulibaşă pe toată galaxia din Europa” dă lecţii guvernanţilor cum să facă să aibe toţi românii salarii mari, pensii mari, alocaţii mari, ca să nu mai plece din ţară.

Bulibaşa Stănescu are sfaturi şi pentru Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, căruia îi cere să treacă de la leul românesc, cât mai repede, la „euro european”, ca „să aibă lumea ce să mănâncă”.

Bulibaşa Ferdinand Stănescu din Grajduri este cel mai bogat ţigan din Moldova, cu o avere estimata la 7 milioane de euro. Comisarul European pe problemele rromilor susţine însă că această sumă o ţine doar într-un buzunar.

Dovada stau palatele din comuna Grajduri şi nunta fiicei sale, pentru care s-au cheltuit bani în neştire. Numai zestrea miresei valora câteva sute de mii de euro. Cei 500 de invitaţi au petrecut acoperiţi cu kilograme de aur şi drept răsplată au primit din partea mirilor câte jumătate de porc şi băuturi fine.

LĂSAȚI UN MESAJ