Bulevard de 500 de metri, modernizat cu 10 milioane de lei FOTO-VIDEO

154

Administrația Robu a semnat un contract de peste 10 milioane de lei pentru modernizarea Bulevardului Sudului, din cartierul Soarelui. Strada are puțin peste 500 de metri și va avea, anul viitor, 4 benzi.

”Vom lărgi la 4 benzi acest bulevard și vom amenaja trotuare, piste de biciclete pe ambele sensuri, vom avea aliniamente de copaci de la un capăt la altul și vom face un record în partea de sud cu strada Mareșal Constantin Prezan, printr-un sens giratoriu”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Mai exact, bulevardul are 538 de metri lungime. Se va moderniza și rețeaua de utilități și toate cablurile aeriene vor fi trecute în subteran. Investiția este de 10,8 milioane de lei. Lucrările vor dura 10 luni. ”Sunt convins că se poate termina mult mai repede această lucrare. Se va lucre cât se va putea, nu se va putea lucra pe perioada iernii, se va relua din primăvară. Când vorbim de 10 luni, vorbim de 10 luni de lucru. Estimarea mea este că se va putea finaliza în 6 luni de lucru și voi forța nota în sensul acesta”, a ai spus Robu.

Vă amintim că și strada Mareșal Constantin Prezan este în plin șantier, va fi lărgită tot la 4 benzi, și este închisă până spre finalul lunii decemmbrie.

LĂSAȚI UN MESAJ