Bucureştenii se înghesuie, ca vulturii, să ia pe nimic ce a mai rămas din ACS Poli

6815

S-a dat startul la evadare de la ACS Poli Timișoara! Retrogradată din Liga 1 de două zile, gruparea viola a început deja să înregistreze plecare după plecare…

Cele mai bune echipe ale Ligii 1 se întăresc pentru stagiunea viitoare cu jucători ai lui ACS Poli. Penultima clasată s-a înțeles deja să îi vândă la campioană și vicecampioană pe doi dintre tinerii cu cele mai bune cote. Ovidiu Popescu va fi vândut lui Steaua București în schimbul sumei de 200.000 de euro. Mutarea mijlocașului de 22 de ani a fost confirmată în stilul caracteristic de patronul Stelei.

”Mai trebuie să facă vizita medicală şi gata. Dacă toţi spun că e bun, am dat azi telefon şi am vorbit cu impresarul. Am înţeles că el are drepturile federative. A cerut 400.000 de euro, dar i-am spus că nu dau mai mult de 200.000 de euro. Ne-am înţeles într-un sfert de oră”, a spus Gigi Becali cu referire la faptul că agentul jucătorului Cristea Opria deține 50% din drepturile federative. Asta înseamnă că Poli se va alege doar cu 10% din sumă pentru că alte 40% din drepturile jucătorului îi aparțin lui Marcel Băban.

Campioana Astra Giurgiu l-a luat pe vitezistul Cristi Bărbuț în schimbul sumei de 150.000 de euro. De data aceasta toți banii vor ajunge în contul clubului timișorean. Un total de aproape 200.000 de euro pentru bugetul indatorat peste masura al lui Poli.

Alți patru jucători au anunțat că nu vor continua la Timișoara în liga secundă. Mijlocașii spanioli Fernando Llorente, Javier Hernandez, atacantul Ianis Zicu și fundașul Claudiu Belu. Ultimul se pare că deja și-a alea viitoarea destinație, Dinamo București. Ioan Andone, noul tehnician al ”câinilor” a confirmat că aproape de a-l aconta pe tânărul fundaș.

Pe hârtie doar patru jucători seniori mai au contract cu gruparea retrogradată din primul eșalon: Elek, Cânu, Bocșan, Pedro Henrique. Acestora li se adaugă tinerii propulsați de la echipele de juniori.

LĂSAȚI UN MESAJ