Bucureștenii care-și fac reclamă gratuit în capitala Banatului nu scapă nepedepsiți

231

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au continuat verificările pentru identificarea organizatorilor de evenimente care nu respectă legislația și împânzesc orașul cu afișe și postere publicitare, lipindu-le în locuri neautorizate.

După ce zilele trecute un organizator din Craiova a fost sancționat cu șapte amenzi de câte 1000 lei fiecare pentru că a lipit afișe pe mai multe străzi importante, ieri, un alt organizator de evenimente de această dată din București, a fost sancționat pentru aceeași faptă.

,,Pe numele Asociației Dracula au fost întocmite tot un număr de șapte sancțiuni de câte 1000 lei deoarece a lipit postere publicitare pe Bdul Mihai Viteazul, Bdul Revoluției 1989, Str. Mihai Eminescu, Bdul Sudului, Piața Victoriei, Str. N. Filipescu, Str. Paciurea. Reamintim că potrivit HCL 371/2007, atât lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente în locuri neautorizate se sancționează, cât și necurățarea de către aceștia a posterelor în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului se sancționează cu amenzi între 1000 și 2000 lei.”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. Extraordinar! Un „fenomen ingrijorator”: bucurestenii si craiovenii (regateni, adica, acei regateni dispretuitori care mereu ignora neasemuita fala a banatenilor si nu ii iau in serios) isi fac reclama gratuita chiar in mijlocul „Civilizatiei Palmierului”, in urbea impanata bine cu palmieri, semafoare si marcaje rutiere apocaliptice trasate in intersectii care, desi mult mai mici, la nivel mondial au devenit mai faimoase decat Tokyo Shibuya Crossing. Si, pe deasupra, autoritatile locale abia daca reusesc sa ii ia la intrebari pe arogantii regateni, mai ales ca Politia timiseana este mult prea ocupata cu furnizarea de „ponturi” catre talharii din oras, cu care se inteleg ca fratii. Bine, bucurestenii si craiovenii au lipit cateva afise in locuri neautorizate (daca le-au lipit pe bulevardul Loga sau peste niste semafoare aunci au facut foarte bine), dar despre timiseanul ala din Giarmata care a ucis doua persoane in Dolj, cu o arma artizanala, nu ati suflat o vorba, ati stat tacuti in papusoi…

LĂSAȚI UN MESAJ