Braconieri urmăriți de polițiștii din Caraș-Severin

375

Trei braconieri au fost urmăriți ca în filme de polițiștii din Caraș-Severin. Aceștia se aflau la o vânătoare ilegală și când au văzut echipajul de poliție au încercat să fugă. Mai mult, au încercat să scape și de o armă.

„Totul a început în noaptea de 18 spre 19, la orele 00.40, în localitatea Ocna de Fier. Atunci polițiștii Secției 5 poliție rurală Bocșa, aflați în patrulare pe raza localității Ocna de Fier, au fost surprinși de faptul că un autoturism a demarat în trombă la vederea autospecialei de poliție. Mai mult, se părea că ocupanții autoturismului au aruncat un obiect pe geamul acestuia, fapt pentru care au plecat în urmărire. Autoturismul respectiv a fost oprit de alți polițiști pe raza localității Bocșa”, povestesc polițiștii.

Imediat, oamenii legii au percheziționat autoturismul și au descoperit mai multe arme de vânătoare, dar și vânat.

„În autoturism au fost identificați trei bărbați, de 19, 34 și 40 de ani, toți din Bocșa, iar în interior a fost găsit un cartuș de vânătoare calibru 12 mm. Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au identificat și obiectul aruncat pe geamul autoturismului, respectiv o armă de vânătoare calibru 12 mm. În urma cercetărilor a rezultat faptul că cei trei bărbați s-au deplasat pe raza localității Ocna de Fier cu scopul de împușca vânat, aceștia predând și cantitatea de 10 kg. carne de vânat”, continuă reprezentanții Poliției.

„Polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, 4 arme de vânătoare, 119 cartușe diferite calibre și mărci, mai multe proiectile, scule și materiale destinate confecționării cartușelor de vânătoare, 2 trofee căprior”, mai spun cei de la IPJ Caraș-Severin.

Cei trei bărbați sunt cercetați acum sub control judiciar pentru braconaj.

LĂSAȚI UN MESAJ