Bonă sechestrată și bătută de familia de romi la care lucra VIDEO

3523
O tânără a fost bătută cu pumnii și picioarele de mama copilului de care a avut grijă. Fata agreastă fusese angajată de o familie din Vaslui ca bonă pentru copilul lor. Imaginile violente au fost publicate pe internet.
În înregistrare se vede cum o femeie de etnie romă o loveşte cu bestialitate pe o tânără. Un martor, care a ales să nu ridice un deget în apărarea victimei, a filmat întreaga scenă.
Soţii o acuzau pe bonă că le-a furat din casă bijuterii în valoare de 3.000 de euro. Anchetatorii au stabilit că atunci când a fost agresată, bona nu mai lucra pentru familia respectivă. Se angajase la un magazin din cartierul Burdujeni, de unde a fost sechestrată de patru persoane, mai exact de foştii săi angajatori şi de doi prieteni ai acestora. Cei patru au căutat-o pe femeia din Basarabia la noul loc de muncă, au determinat-o să iasă în faţa magazinului, de unde au luat-o cu forţa, au lovit-o şi au urcat-o într-o maşină. Au dus-o în casa celor doi soţi, unde au continuat s-o lovească încercând să o determine să recunoscă furtul. Sub valul de lovituri, femeia le-ar fi spus că a dus bijuteriile la o casă de amanet de bulevardul George Enescu, din municipiul Suceava. Cei implicaţi s-au urcat în maşină şi s-au deplasat la locul indicat, numai că bijuteriile nu erau acolo. Aşa că soţii au hotărât să o ducă pe fosta angajată înapoi la magazin. O colegă de serviciu a victimei a sunat la 112 şi a alertat Poliţia. Aşa au aflat anchetatorii de incident. În încercarea de a le demonstra poliţiştilor că dreptatea este de partea lor, bătăuşii le-au arătat o înregistrare video în care fosta bonă recunoştea că a comis furtul.
În luna noiembrie 2019, cei doi soţi au fost arestaţi preventiv pentru că au sechestrat-o pe tânără. În prezent, cei doi soţi se află la domiciliu şi sunt cercetaţi sub control judiciar.
Video, aici.
Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ