Bombă găsită în judeţul Arad

220

Pompierii militari din Arad au intrat în alertă, duminică, după ce un bărbat a sunat la 112 spunând că a descoperit o bombă. Un cetăţean din localitatea Mocrea a dat alarma când a descoperit proiectilul în urma unor lucrări edilitare.

“Procedând corect persoana nu a atins proiectilul nu l-a mișcat sau lovit și a sunat la 112. Echipa pirotehnica a ISU ARAD s-a deplasat de urgenta în localitatea Mocrea și în urma procedeelor specifice a ridicat bomba și a asanat terenul. Muniția a fost transportata și depozitata în vederea distrugerii”, au transmis pompierii din Arad. Pentru că astfel de descoperiri sunt dese, pompierii recomandă populaţiei să anunţe imediat autorităţile dacă descoperă aşa ceva şi să nu atingă muniţia.

“Facem apel la populație, în cazul în care găsesc elemente de muniție sau muniție sa nu o atingă, lovească, sau sa încerce transportul acesteia. Muniția și elementele de muniție prezintă un real pericol chiar dacă sunt foarte vechi și pot produce adevărate tragedii”, au mai transmis cei de la ISU Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ