Bojin îi transmite lui Robu să-și ” ia adio” de la CJT !

731

Președintele Consiliului Judetean Timiș, Titu Bojin, este convins că PNL Timiș nu are nicio șansă sa câștige majoritatea în viitorul Consiliu Judetean Timiș. Bojin a precizat la emisiunea Vocile Banatului de la Digi 24 Timișoara că ” Robu își imaginează multe, însă realitatea din teren și din sondajele independente arată cu totul altfel decât în visele dlui primar”.
PSD Timiș are, în prezent, mai mult de jumătate din primarii din județ în ” custodia” proprie, dar și tradiția politică de partea sa, social-democrații având mai tot timpul câștig de cauză la nivel județean în competiția cu partidele de dreapta.
Pe de altă parte, Bojin s-a ferit sa dea un răspuns tranșant dacă va mai candida la un nou mandat de președinte al CJT, problemele sale cu justiția dar si poziția lui Liviu Dragnea (care acum un an i-a retezat dur speranțele în această privință!) în ce-l priveste, amânând un răspuns clar pe tema respectivă. Totuși, el nu s-a ferit să admită că are, în principiu, susținerea filialei, inclusiv a președintelui PSD Timiș, Sorin Grindeanu, (cu care, până nu demult, a avut relații „înghețate”!).
Prin urmare, e de așteptat ca, în lipsa altor variante câștigătoare din interiorul filialei, Titu Bojin să fie din nou port-stindardul PSD Timiș în bătălia cu Alin Popoviciu, „liberalul pe stil nou”, care a fost deja ales candidatul PNL la șefia viitorului Consiliu Judetean Timiș!

LĂSAȚI UN MESAJ