Bogdan Lungu – candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Peciu Nou

278

USR Plus și-a lansat oficial sâmbătă, 08.08.2020, candidatul pentru primăria comunei Peciu Nou, în persoana lui Bogdan Lungu. Acesta are 39 de ani, este căsătorit și tată a doi băieți, fiind licențiat al facultății de Științe Politice și ale Comunicării, din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Are experiență în domeniul mass-media, unde a activat timp de 3 ani în radio, precum și în domeniul managementului și al antreprenoriatului. De asemenea, are la activ doi ani petrecuți în administrația publică locală. Actualmente este dezvoltator pe fonduri europene de soluții destinate orașelor inteligente, într-o multinațională, fapt ce i-a permis cunoașterea îndeaproape a legislației și birocrației din domeniu.

„Am venit astăzi în fața dumneavostră, alături de Bogdan Lungu și de echipa de consilieri ai Alianței pentru a vă cere sprijinul pe 27 septembrie. Vă cerem acest sprijin pentru că nu dorim să schimbam doar un om cu un alt om, ci ne dorim să avem un alt mod de a face politică – pentru cetățeni și în sprijinul lor, nu în favoarea celor care conduc la un moment dat o primărie”, a declarat senatorul USR Nicu Fălcoi, coordonatorul de campanie electorală al Alianței în Timiș.

„Alianța USR PLUS vine cu o abordare diferită. Vă propunem un om cu o capacitate de absorbție de fonduri europene, cât și o echipa curată și dinamică. Nu putem restructura o comună de o asemenea mărime fără fonduri europene. Din păcate, Peciu Nou se găsește pe un mediocru loc 14 în Timiș, în ceea ce privește absorbția acestora, pe exercițiul bugetar 2019. Credem că o echipă condusă de Bogdan are capacitatea de a urca spre podium. USR PLUS garantează, prin oamenii pe care îi promovează, o abordare transparentă, dinamică și solidă pecuniar”, a spus Raul Olajos, președinte PLUS și candidat la Consiliul Județean.

„O administrație publică locală are nevoie, în primul rând, de coerență. Deciziile de astăzi au responsabilitatea continuității. În mandatul pentru care vă cer încrederea, ne vom baza pe finanțările europene. Educația este una din cele mai importante urgente pentru investiții. Ne propunem construcția unei grădinițe cu program prelungit, a unei școli 0-8 cu 25 de clase, reabilitarea liceului și digitalizarea actului de învățământ. Centru medical de permanență este și el prioritar, pentru că ne dorim servicii medicale calitative pentru cetățeni. Despre asfaltare vom discuta după ce rețelele de canalizare și de distribuție de apă vor fi reabilitate”, a declarat acesta.

Alături de Bogdan s-au aflat și o parte din candidații la Consiliul Local – Adrian Lupșa, Anițaș Laurențiu, Ghită Ionuț Cătălin, Silaghi Svetlana, Gagea Ionela, Carmen Ciherean, Valentin Lungu și Marius Scumpia.
Evenimentul a avut loc în fiecare din cele 3 sate ale comunei – Peciu Nou, Sânmartinu Sârbesc și Diniaș. De asemenea, s-a vizitat o cultură bio de mure, de pe teritoriul comunei, un exemplu pentru alți investitori din zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ