Bogdan Cuzma, locul secund la Reșița

181

Memorialul Werner Hirschvogel a readus o etapă de Campionat Național în Banat, mai exact la Reșița. Timișoreanul Bogdan Cuzma a ocupat locul secund în clasamentul etapei și se apropie de obiectivul de a-și apăra titlul național câștigat anul trecut.

Lume multă și bună din motorsport la Reșița în week-endul recent încheiat. După o pauză de trei ani, caravana Campionatului Național de Viteză în Coastă a poposit în Valea Domanului cu etapa a IV-a a stagiunii denumită Memorialul Werner Hirschvogel. Organizatorii și-au frecat mâinile de bucurie pentru că au adunat la start un număr impesionant de participanți – 64 de mașini.

La finalul celor două zile de concurs, victoria de etapă i-a revenit lui Andrei Dumitrescu, cel care a pilotat un monopost Tatuus ce este folosit în concursurile Formulei 4. Timișoreanul Bogdan Cuzma s-a clasat al doilea la Open cu 4:32.271 minute. Campionul național a fost urmat la două secunde de Paul Andronic.

„Acesta este unul dintre traseele mele favorite din țară și întotdeauna m-am simțit foarte bine la Reșița. Ne simțim ca acasă aici, iar publicul este minunat. Obiectivul nostru este să câștigăm fiecare etapă din campionat”, a declarat pilotul de pe Mitshubishi Evo 9.

Rezultatele de la Reșița l-au adus pe Cuzma și mai aproape de locul I al clasamentului general după primele patru runde ale sezonului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.