Bodycam-uri pentru polițiștii de la Rutieră din Timiș. Șoferii care ”fac pe șmecherii” la volan, filmați

291

Şeful Poliţiei Rutiere Lugoj, subcomisarul Cosmin Stoian, a anunţat că îşi doreşte tehnică modernă pentru poliţiştii din subordine.

Pe lângă “pistolul radar”, cumpărat de Primăria Lugoj, şeful Poliţiei Rutiere vrea să-şi doteze subordonaţi cu bodycam-uri. Este vorba de minicamerele pe care poliţiştii le poartă la piept, care înregistrează momentele de interacţiune cu conducătorii auto.

“Din punct de vedere logistic stăm bine. Avem cinci autospeciale, din care două MCV-uri, cu aparatură radar. Am primit anul trecut, şi vreau să mulţumesc pe această cale, acel cinemometru, în denumirea populară pistol radar. Avem trei aparate etilotest, omologate. Tendinţa mea, de când am venit, este să obţinem aparatură nouă, cât mai performantă, pentru a ne putea face munca mai sigură, atât nouă cât şi pentru cetăţeni. Prin prevenire, pentru că scopul nostru este să prevenim nu să dăm amenzi. Mi-aş dori, pe viitor, achiziţionarea unor bodycam, care să filmeze în timp real toată activitatea pe care o desfăşoară agentul de poliţie”, a declarat Stoian, la postul local de televiziune.

LĂSAȚI UN MESAJ