Blestemul unei familii: fiica şi-a luat viaţa în Vinerea Mare, după ce fratele ei murise în Săptămâna Mare, cu un an în urmă

195
sursa foto - adevarul.ro

O familie din Vâlcea a rămas fără ambii copii la un an distanţă. Fiica cea mare a fost găsită moartă într-o pădure, anul trecut, iar mezinul a murit în Vinerea Mare. Deşi există încă mult mister în jurul morţii fiicei celei mari a familiei Unchiaşu din Oteşani – Vâlcea, un caz care a făcut multă vâlvă la vremea respectivă, procurorii au concluzionat că este vorba despre sinucidere.

Fata a plecat de acasă sub pretextul că se duce după îngheţată şi nu s-a mai întors, fiind căutată zile în şir, dar a fost găsită, după aproximativ o săptămână, spânzurată în pădure.  La aproximativ un an distanţă, mama şi fratele acesteia au fost victimele unui accident rutier chiar în faţa casei. Grav rănit, micuţul de 4 ani, a murit o oră mai târziu.

Patimile în familia Unchiaşu din Oteşani – Vâlcea au început în luna mai a anului trecut. Denisa – o adolescentă frumoasă de 15 ani, căreia apropiaţii îi spuneau Suzy – a plecat de acasă într-o după-amiază de sâmbătă, 9 mai. Le-a spus alor săi că se duce să-şi ia îngheţată şi nu s-a mai întors.

Întreaga poveste poate fi citită aici.

LĂSAȚI UN MESAJ