„Black Friday e pentru idioţi”

4703

În ciuda numeroaselor atenţionări din presă, prin care amatorilor de chilipiruri de genul reducerilor de Black Friday sau de sfârşit de sezon li se recomandă să urmărească evoluţia preţurilor cu ceva timp înainte de achiziţie, atât comercianţii continuă să ofere „reduceri” prin care produsele sunt mai scumpe decât preţul original, cât şi cumpărătorii se trezesc că „au luat ţeapă” abia după ce au achiziţionat produsul.

Un cumpărător care „şi-a făcut temele” şi a urmărit preţul atrage atenţia şi altora, printr-o postare pe Facebook.

„O canapea redusă de la 1499 la 730 lei, ieri era 699, (între timp preţul a ajuns la 769,99 lei, n.r.) doar că minciuna are picioare scurte, un review de acu 3 luni face o caracterizare a produsului şi concluzionează că la ce să te aştepţi de la o canapea de 700 lei….. deci Black Friday e pentru idioţi, ce înghit găluşca şi fierbinte dacă trebuie.”

Iata mai jos şi review-ul de acum 3 luni, care devoalează preţul real al canapelei, şi care a şi fost lăsat (sau mai degrabă uitat) de administratorii magazinului online:

„Calitatea produsului este foarte proastă. Canapeaua scârţâie din toate încheieturile, materialele (textilul, buretele) sunt de proastă calitate, căptuşeala de sub canapea era ruptă de la livrare. Datorită sistemului de asamblare, canapeaua nu are stabilitate. Când cumperi o canapea la 700 de lei nu ai aşteptări ridicate însă nu m-aş fi gândit că emag poate accepta ca un produs atât de necalitativ să fie vândut sub unul din brandurile proprii. Atenţie: „Poţi returna orice produs de mobilier dacă este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate şi montate”. Politica de retur a emag nu vă permite să returnaţi un produs de mobilier desigilat şi montat.”

canapeaua-black-friday-2

1 COMENTARIU

  1. Doar atât pot sa spun… sistemul sanitar este la pământ și copiii noștri mor cu zile la fel și părinții noștri și bunicii noștri, învățământul este praf copii noștri merg la școală doar ca sa adune note și diplome ca în final sa ajungă vânzători în Mall, la farmacie, la banca sau și mai rău să plece în alte tari. Biserica s-a rupt de comunitate iar politia protejează infractorul. Cred ca este timpul sa punem piciorul în prag. AJUNGE.

LĂSAȚI UN MESAJ