Bizonii trotuarelor şi trecerilor de pietoni din Timișoara se înmulțesc pe zi ce trece! Primăria este incapabilă să ofere soluții…

265

Nu doar bicicletele dar şi maşinile dau bătaie de cap pietonilor din Timișoara. Aceștia sunt nevoiţi să circule uneori pe carosabil. Asta pentru că trotuarele sunt ocupate de maşinile particulare. Nu numai trotuarele au devenit parcări ci şi trecerile de pietoni. Şi exemple de acest fel întâlnești în tot oraşul.

Bizoni in trafic 7

Chiar dacă legea spune clar că nu ai voie să parchezi în parcările din jurul blocurilor decât maşini mici, găseşti la tot pasul microbuze, camionete şi uneori chiar şi remorci parcate. Fără nici o sinchiseală față de vecini şi pietoni. Cazuri de acest fel am întâlnit chiar şi pe străzile înguste. Exemple din această dimineaţă str. Timiş intersecţie cu str. Amforei, sau str. Amforei intersecţe cu str Labirint.

Bizoni in trafic 4

Și ne mai mirăm că nu avem zonă verde! Nu avem cum, dacă și cea existentă e transformată în parcare, în lipsa unor soluții din partea edililor orașului. Exemplele sunt nenumărate! Cât e Timişoara de mare găseşti astfel de „bizoni” care cred că totul li se cuvine.

1 COMENTARIU

  1. Primarul cu ai sai consilieri nu a anticipat,de ce oare?,ca venind oameni din toata tara la lucru in Timisoara,va creste parcul auto,implicit si necesitatea locurilor de parcare.Al doilea aspect este ca vor creste cererile pentru locuri in gradinite si scoli,de asemenea solicitarile medicale.Nu cred ca gandeste cineva din stafful primarului la asta,toata lumea isi freca mainile de bucurie ca vin oamenii la mall,la magazine,cresc incasarile din taxe si impozite pe salarii dar restul problemelor pe care le implica aceste masive relocari de oameni cine le rezolva?Mai sunt si emigrantii musulmani de care e plina Timisoara dar autoritatile parca au albeata pe ochi si nu-i vad,au si ei probleme specifice,s-a umplut orasul de magazine cu mancare halal si femei cu burqa,dar din viteza masinilor cu care circula mai marii orasului nu se vede nimic

LĂSAȚI UN MESAJ