Bizareriile din mintea Olguței! Cei fără studii vor câștiga mai mult în comparație cu absolvenții de facultate!

1136

Potrivit ultimelor modificari privind legea salarizării, cei care au doar liceul vor câștiga mai mult decât absolvenții de studii superioare.

Mai mult, bugetarii cu studii medii care activează în Justiție vor avea în 2022 un salariu de bază de 7.600 de lei brut lunar, adică 5.400 de lei în mână, scrie huff.ro. Pe lista persoanelor care vor lua mai mulți bani pe viitor intră și cei din lumea artelor: sunetiști, regizori de scenă, iluminiști de scenă, machiori, peruchieri, recuziteri și în general toți cei care au grijă de buna desfășurare a spectacolelor și concertelor.

Odată cu ultimele modificări făcute de guvernanți privind legea salarizării și Codul Muncii, unii dintre cei care au doar liceul vor câștiga mai mult decât absolvenții de studii superioare.

Astfel, cei care vor să devină statisticieni medicali și registratori medicali debutanți, cei care lucrează la anatomie patologică și în medicina legală vor beneficia în 2022 de un salariu de bază de aproximativ 4.700 de lei, cu 20% mai mult decât kinetoterapeuții, asistenții sociali, biochomiștii sau fizicienii.

sursă: extranews.ro

1 COMENTARIU

  1. Bine, dar nu Olguta Vasilescu este vinovata pentru bizareriile astea descoperite acum. „Sursele” citate au uitat sa precizeze un lucru esential: proiectul de lege al guvernului a fost atat de mult modificat prin amendamente aduse in Parlament, incat initiatorii insisi (in frunte cu Vasilescu) au fost nevoiti sa amane etapele de majorare a salariilor. Asadar, parintii bizareriilor sunt in Parlament.
    Nu sunt deloc simpatici alde Grindeanu, Dragnea, Vasilescu s.a., dar la fel de multa scarba provoaca si „jurnalistii” care spun prostii si minciuni prin omisiune (involuntar, pentru ca sunt prosti, sau voluntar, pentru ca sunt lichele).

LĂSAȚI UN MESAJ