Bistro Fresh Kebab te așteaptă cu produse proaspete, preparate chiar în fața ta-VIDEO

445

În ultimii doi ani, timișorenii au descoperit Fresh Kebab, un concept nou în orașul de pe Bega.

Sub sloganul ”Timișoara e FRESH”, inițiatorii conceptului au deschis, la începutul acestui an, FRESH KEBAB, un local nou, cu totul deosebit, creat special pentru amatorii mâncărurilor cu specific turcesc.

Noua casă din lanțul de localuri BISTRO Fresh Kebab și-a deschis porțile marți, 18 octombrie, la ora 11, la parterul clădirii din Piața Victoriei nr.3.

Restaurantul e mai spațios, redecorat, colorat și plin de produse proaspete.

Sunteți așteptați cu întreaga varietate de produse specifice bucătăriei turcești: de la deliciosul durum, ayran sau humus la bine cunoscutele deja kebab, pida, fresh box.

Totul, preparat cu multă grijă, chiar în restaurant, cu ingrediente aduse din Turcia, de la furnizori certificați. Delicioase, sănătoase și proaspete, numai bune de mâncat alături de prieteni sau colegi. Restaurantul își așteaptă clienții cu produse atent gătite și multe alte surprize.

Așadar, poftiți în noua casă BISTRO Fresh Kebab care va deveni, sperăm că de la prima vizită, unul dintre locurile în care veți dori să reveniți.

Suntem mândri să fim astăzi alături inițiatorii acestui concept și să deschidem cel de al doilea Bistro Fresh Kebab din oraș. Unitatea de alimentație publică nu este un fast-food, ci un bistro. Restaurantele tip bistro sunt clasificate diferit și au același statut precum restaurantele. Astfel unitatea de alimentație va putea primi stele de apreciere. Le dorim mult succes, spune Florica Chiriță, director general al CCIAT.

Managerii viitorului bistro își doresc să extindă brand-ul fresh kebab la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ