Bîrsășteanu îl avertizează pe Grindeanu ! Află despre ce este vorba !

80

Președintele interimar al PSD Timișoara, Florin Bîrsășteanu, spune că va candida la Primaria Timișoara doar dacă va fi lăsat să-și facă o echipă de consilieri locali, după criterii impuse de el și nu de altcineva, aluzia la președintele filialei, Sorin Grindeanu, fiind evidentă ! El a mai declarat, la emisiunea Vocile Banatului de la postul Digi 24 Timișoara, că ar putea apela și la figuri din afara partidului, oameni cu profesii validate valoric, cu care să facă echipă în Consiliul Local Timișoara.
În privința grupurilor de interese din jurul PSD Timiș, Bîrsășteanu a spus tranșant că nu va tolera apropierea fraților Cristescu de deciziile politice luate în interiorul partidului.
Este încă o „săgeată otrăvită” îndreptată în direcția lui Grindeanu, considerat mult prea apropiat de celebrii Cristești, la fel precum „mentorul” său politic, Ilie Sârbu, care nici măcar nu s-a sfiit vreodată să-şi afișeze relația apropiată cu aceștia.
„Să zicem că în proporție de 51 la sută voi candida, însă mai trebuie să lămurim unele lucruri în interiorul partidului, și abia apoi voi o lua o hotarâre tranșantă în acestă privință”, a încheiat Bîrsășteanu, care pune astfel presiune pe Grindeanu, obligat spun surse din partid, de Liviu Dragnea, să lămurească rapid problema candidatului PSD la Primăria Timișoara !

Adrian Marcu

LĂSAȚI UN MESAJ