Bilanț de doi ani la CJ Timiș – sute de milioane de lei atrași din fonduri europene Video

151

Județul Timiș a atras sute de lei din fondurile europene puse la dispoziția Regiunii V Vest. Așa arată bilanțul Consiliului Județean Timiș după doi ani de mandat. Potrivit liderilor CJT, au fost atrași 450 de milioane de lei prin proiecte finanțate din fondui europene.

”Discutăm de sănătate, discutăm de infrastructură rutieră, discutăm de situații de urgență, beneficiarii fiind ISU Banat, discutăm de învățământul special și bineînțeles de asistența socială și protecția copilului. Avem 18 proiecte, din care unele sunt în faza de precontractare, iar azi am primit cel de-al 19-lea proiect, azi a venit comunicarea de la Biroul de Cooperare Tansfrontalieră, acceptat pe patrimoniu cultural – muzeal la Parța, Sanctuarul neolitic”, a declarat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Anul viitor este unul important pentru că ar trebui să înceapă construirea noii maternități a Spitalului Județean Timișoara, dar și a unei noi unități de primiri urgențe. De asemenea, în 2019 ar trebui finalizată Clinica de mari arși. Bugetul județean va fi aprobat la finalul lunii ianuarie sau, cel mai târziu, la început de februarie.

Consiliul Județean Timiș trebuie să aștepte votarea bugetului național pentru a ști ce sume vin de la centru în Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ