Big Brother vă urmărește la orice pas! Ce a pățit un timișorean. Foto

854

Un timișorean certat cu bunul simț a fost amendat de poliția locală după ce a abandonat mai multe deșeuri pe domeniul public. Sancționarea individului a fost posibilă după ce oamenii legii l-au identificat cu ajutorul unei camere de supraveghere care a înregistrat totul.

”Numai în cursul zilei de ieri, cinci persoane depistate în această situație au fost sancționate cu amenzi între 1000 și 2000 lei, conform HCL 371/2007 modificată deoarece au fost surprinse aruncând resturi pe străzile Mătăsarilor, Lunei, Lacului și Măgura.

Una dintre aceste sancțiuni a fost aplicată ca urmare a identificării persoanei care a abandonat deșeurile cu ajutorul camerei de filmat instalată în zonă.”, a transmis Biroul de Presă al Poliției Locale Timișoara.

De asemenea, polițiștii locali au transmis tot în aceste zile către Biroul Salubrizare din cadrul Primăriei Timișoara un număr de 30 de locații identificate în oraș în care se află rampe clandestine de deșeuri, pentru luarea măsurilor de salubrizare a acestora.

”Poliția Locală atrage atenția timișorenilor să nu abandoneze deșeuri în alte locuri decât în cele special destinate deoarece riscă sancțiuni drastice și să nu scoată resturile în stradă în afara perioadei desfășurării curățeniei generale de primăvară, programată de către societatea de salubrizare Retim în perioada 16 aprilie – 11 mai 2018.”, mai transmit polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.