Biciclist rănit grav de un tânăr din Timișoara. A și fugit de la locul accidentului…

481

La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 19, polițiștii orașului Oravița au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 57, pe raza localității Grădinari, un autoturism a lovit un biciclist după care a părăsit locul accidentului.

Polițiști din Oravița și din cadrul Secției 8 de Poliție Rurală s-au deplasat la fața locului unde au stabilit că un bărbat de 52 de ani, din Grădinari, a condus o bicicletă pe raza localității, iar în fața unei S.C. a fost acroșat de un autoturism care nu a oprit după momentul impactului, continuându-și deplasarea spre Timișoara.

Biciclistul a fost rănit grav, fiind transportat pentru îngrijiri medicale la spitalul din Oravița și ulterior la Spitalul Județean de Urgență din Reșița.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, conducătorul autoturismului implicat în accident, un tânăr de 27 de ani, din Timiș, a fost identificat pe raza municipiului Timișoara.

Pe numele acestuia se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ