Biciclete gratis pentru studenţii din Timişoara!

558

Studenţii din Timişoara pot să circule cu bicicletele prin Timişoara, gratuit, chiar dacă nu deţin un astfel de mijloc de transport în comun. Vineri s-a deschis de-al şaselea sezon studentobike, proiect de bike-sharing destinat centrelor universitare.

Studenții își pot închiria biciclete, atât în campusul universitar, cât și în afara acestuia, de luni până vineri, pe baza legitimației valabile de student și a unui act de identitate. studentObike oferă tuturor studenților din Timișoara posibilitatea de a închiria 60 de biciclete, indiferent de facultatea pe care o frecventează.

„În 2017, venim în întampinarea nevoilor studenților cu un sistem de închiriere mai flexibil, colaborăm cu securitatea campusurilor pentru siguranța bicicletelor pe timp de noapte, sprijinim acțiunile și proiectele studeților, oferim proiecte și motive în plus pentru adoptarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ”, a declarat Raluca Fiser, presedinte Asociația Green Revolution.

studentObike este un proiect național de bike-sharing gratuit pentru studenții din patru centre universitare, aflate în București (doua centre), Iași și Timișoara. În cei șase ani de funcționare, programul «studentObike» a reușit să scoată peste 150.000 de studenți la pedalat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.