Bebeluș de 3 luni mort în spital. Părinții acuză medicii

179

O fetiță de numai 3 luni a murit într-un spital din Vittoria, în provincia Ragusa, Sicilia, Italia. Părinții români ai copilei susţin că micuţa lor s-a stins din cauza medicilor şi au depus o plângere împotriva lor la Parchet.

Fetița s-a născut la Taormina, iar problemele cu inima au apărut imediat după ce micuţa a fost adusă pe lume. Copila a fost supusă imediat unui tratament farmacologic.

La scurt timp, familia s-a mutat în provincia Ragusa, iar fetița a arătat semne de ameliorare, lucru constatat și la vizitele medicale de control ulterioare.

În 30 noiembrie, copila s-a simţit rău, iar pe 1 decembrie părinții au dus-o la spitalul din Ragusa.

Medicii au ținut fetița în Terapie Intensivă timp de oră, apoi au decis să o transfere la un alt spital. Din păcate, copila s-a stins în timpul transferului de la spitalul Vittoria la cel din Comiso, de unde ar fi trebuit să fie transferată cu elicopterul la spitalul Messina, informează Ragusa Oggi.

Mama și tatăl fetiţei, care locuiesc la Acate, acuză medicii italieni că nu au luat mai repede hotărârea de a o transfera, decizie care ar fi putut să îi salveze viața, scrie Ragusa Oggi.

Românii au apelat la sistemul judiciar, depunând o plângere la Parchet.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ