Beat praștie, un șofer a fost tras pe dreapta de polițiștii din vestul țării! Oamenii legii s-au șocat!

221

Polițiștii rutieri din Seleuș, județul Arad, au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat de 42 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 792, pe raza localității Seleuș, sub influența alcoolului.

În urma rezulatelor etilotestului, s-a stabilit că bărbatul a avut o alcoolemie record, de 1,34 mg./l. alcool pur în aerul expirat, scrie specialarad.ro

De asemenea, în decursul acestui weekend, polițiștii rutieri au mai prins încă doi bărbați care conduceau sub influența alcoolului. Pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu a mai fost depistat un bărbat de 50 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,82 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și pe D.C. 29, pe raza localității Ineu, un tânăr de 25 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,66 mg./l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele celor trei bărbați fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea de autoturisme pe drumurile publice sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ