BCT a încheiat rapid socotelile la turneul final; 72-92 cu Oradea

95

Visul baschetbaliștilor timișoreni de a cuceri Cupa României în acest sezon s-a spulberat. SCM BC a pierdut cu 92-72 primul joc de la turneul final și a ieșit din cursă.

Violeții nu au prea avut nicio șansă în duelul cu CSM Oradea din sferturile de finală ale Cupei României. Bănățenii au cedat în fața campioanei la scor, ieșind rapid din ecuația Cupei. Un joc influențat decisiv de regula obligativității păstrării a doi jucători români în teren, capitol la care Oradea s-a descurcat mai bine.

Bihorenii s-au detașat după primele 10 minute la o diferență considerabilă, 27-12. Până la pauza mare ecartul a crescut și mai mult, la 26 de puncte (57-31) și misiunea BCT-ului părea deja imposibilă.

Blazați și fără prea multe reușite în atac și apărare, băieții lui Tudor Costescu au permis adversarei să își păstreze avantajul și în sfertul al treilea: 75-50. Scorul s-a strâns puțin în ultimele zece minute pe fondul introducerii jucătorilor de pe banca de rezerve.

Final 92-72 cu Mirkovic (15 puncte), Denison (14 puncte), Lucic (14 puncte), Pasalic (10 puncte), Mandache (9 puncte), Zeno (9 puncte), Nicoară (5 puncte), Petrișor (5 puncte), Nicolescu (4 puncte), Țibârnă (4 puncte), Pașca (3 puncte) marcatori ai bihorenilor, respectiv Komatina (17 puncte), Drăgușin (13 puncte), Jeremic (9 puncte), Andrieș (9 puncte), Popa Calotă (8 puncte), Diaz (6 puncte), Flowers (5 puncte) și Rambo (1 puncte) pentru bănățeni.

”Am venit aici complet nepregătiți. Am fost o umbră a unei echipe care ar vrea să se bată pentru Cupă, cu o lipsă de atitudine, fără orientare în teren, a fost un meci dezastruos pentru noi. Cred că mai jos de atât nu putem ajunge din punct de vedere al jocului, așa că am speranțe că o să putem juca mai bine”, a subliniat în final tehnicianul BCT-ului.

CSM Oradea a întregit un tablou al semifinalelor în care mai sunt prezente BC Mureș Târgu Mureș, U Transilvania Cluj-Napoca și Steaua București.

LĂSAȚI UN MESAJ