Bazine de înot pentru toate oraşele din Timiş şi un stadion pentru Timişoara-VIDEO

537

Consiliul Judeţean Timiş se pregăteşte să adopte bugetul judeţului. Potrivit proiecţiei, planurile CJT presupun construirea a 8 bazine de înot, câte unul pentru fiecare oraş din Timiş. Momentan, în bugetul de anul acesta sunt cuprinşi 225.000 de lei pentru realizarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic. Urmează ca aceste dcumente să evidenţieze valoarea bazinelor, care vor fi realizate din banii Consiliului Judeţean Timiş până în anul 2021.

Liderii CJT vorbesc şi de construirea unui stadion modern, aşa cu visează şi primarul Timişoarei. Potrivit preşedintelui instituţiei, CJT se va ocupa de documentaţia pentru realizarea noii arene, urmând ca investiţia propriu zisă să fie realizată de Compania Naţională de Investiţii.

„În ceea ce privește stadionul, se merge pe varianta cu aproximativ 31.000 locuri, este modelul de la Craiova, un model foarte interesant. Chiar va fi o investiție extraordinară în județul Timiș, pe actuala locație a stadionului Dan Păltinișanu, se va demola Dan Păltinișanu și se va face stadion nou. Realizarea unei astfel de investiții presupune un complex cu centre multifuncționale, locație pentru cazare, un minihotel, spații comerciale, restaurant și tot ce presupune un astfel de proiect”, spune Călin Dobra, preşedintele CJ Timiş.

3 COMENTARII

  1. După Viena și Budapesta, mai nou Craiova dă tonul? Sau ne-am oltenizat într-atât că suntem una? Dacă n-ar fi venit ivestitorii pentru avantajele care le oferă poziția geografică am fi fost ultimii din Europa de Sud-Est, în urma Vasluiului. De altfel Caraș-Severiul, zona Făgetului, dar nu numai, arată măsura putinței noastre, a bănățenilor, la cumpăna dintre milenii… Vai de Banat!!! Ce perla ar fi fost dacă într-adevăr ar fi rămas Banat, nu ceea ce e acum…

    • Diazepam, asta-i solutia! Cu „Diazepam – 10mg x 30 comprimate” iti rezolvi problema personala si o sa incepi sa vezi numai „perle” si „stele” multicolore si un Banatul pe post de buricul lumii.

  2. Sa notam cu atentie data și cele 8 bazine promise. Ne auzim peste 4 ani si le numaram, da?
    Despre stadion nou (pe modelul Craiova), ma apuca rasul numai cand ma gandesc!

LĂSAȚI UN MESAJ