Bazele sportive, mai scumpe în Timişoara

596

Timişorenii care iubesc sportul şi închiriază bazele sportive ale primăriei, trebuie să ştie că, de marţi, tarifele practicate de municipalitate sunt mai mari. Este vorba despre închirierea spaţiilor şi echipamentelor de la Sala Olimpia şi Baza Sportivă Bega.

Potrivit hotărârii de Consiliu Local, tarifele orare cresc anul acesta din cauza inflaţiei.

„Având in vedere rata inflatiei, prevederile Legii nr.215/2001 si a HG nr.1817/2006, propunem aprobarea de către Consiliul local al Municipiului Timişoara a unui proiect de hotărâre, care să cuprindă aprobarea tarifelor de folosire a bazelor sportive Sala Polivalenta Olimpia Timişoara şi Complexul Sportiv Bega Timişoara, pentru anul 2016, conform Anexei nr.1.Tarifele pe categorii de utilizatori, indexate cu rata inflatiei de 2,04% , cuprinse în Anexa nr.1, intra in vigoare de la data de 01.02.2016”, se arată în document.

Tarifele orare pentru spaţiile din cadrul Sălii Olimpia sunt cuprinse între 77 de lei şi 82 de lei pentru sala de joc, între 36 şi 38 de lei pentru saună sa bazinul de înot. Pentru evenimenate mai mari sau grupuri organizate taxele sunt cuprinse între 222 de lei şi 510 lei, în funcţie de dotările sau sălile folosite.

În privinţa bazinului Bega tarifele încep de la 19 lei pentru o oră de înot şi ajung la 35 de lei pentru sala de gimnastică.

Structurile sportive din oraş precum şi cluburile sportive şcolare beneficiază de gratuitate, dar trebuie să respecte unele criterii.

„Structurile sportive care folosesc contra-cost cât şi cele care au aprobată folosinţa gratuită a bazelor sportive pentru activităţile/acţiunile/programele lor sportive, au obligaţia să prezinte la începutul fiecărui sezon competiţional, calendarul sportiv competiţional şi să întocmească împreună cu Biroul Sport-Cultură la intervale de timp care se impun, programul de activităţi care se vor derula în cadrul obiectivelor sportive, respectând Regulamentul de Ordine şi Funcţionare al acestora”, se mai arată în proiectul de hotărâre.

Foto Sala Olimpia: https://www.facebook.com/bctimba

LĂSAȚI UN MESAJ