Baza Uszoda e din nou deschisă comunității

74

Primăria Timișoara anunța exact acum un an, în luna august 2022, că Baza Uszoda va deveni în sfârșit spațiu pentru sport, cultură și recreere.

„Pregătim terenul pentru reparații și facem curat. Echipele de salubrizare au venit să facă curățenie la baza emblematică a orașului. Ultimele gunoaie vor fi strânse și urmează să înceapă lucrările de reparații la amplasament, pentru a-l transforma într-un spațiu pentru sport, cultură și recreere. În ultimele săptămâni au fost strânse 6 containere cu o capacitate de 22 de metri cubi de gunoi. Asta înseamnă aproximativ 50-60 de tone de deșeuri. Împreună ținem Timișoara curată“, arăta municipalitatea într-un comunicat de presă.

În data de 18 august 2023, primarul Dominic Fritz anunță că primii jucători de baschet deja au testat noile coșuri instalate la Baza Uszoda
„Unele vise durează mai mult până devin realitate. Baza Uszoda e din nou deschisă comunității. Primii jucători de baschet deja au testat noile coșuri. Generații de timișoreni au amintiri extraordinare cu acest loc emblematic al Timișoarei, până când Uszoda a devenit o ruină. Acum 2 ani, am scos de aici peste 100 de tone de gunoaie. Acum, Uszoda așteaptă timișoreni dornici de mișcare și socializare“, a declarat Dominic Fritz.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.