Barmaniță bătută cu pumnii, picioarele și cu scaunul, la Timișoara! Atenție, imagini cu impact emoțional!

1162

O femeie, angajată a unui casino din Timișoara a fost lovită în cap cu pumnii, picioarele și cu un scaun, de un individ care i-a furat telefoanele și o sumă de bani. Vorbim de o tâlhărie petrecută marți după-amiaza, în cartierul Mehala din Timișoara.

Un bărbat ar fi lovit-o pe angajata unui local în care a intrat pentru a o jefui. Polițiștii l-au prins imediat pe agresor.

„Azi, în jurul orelor 13:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unui cazinou de pe raza municipiului Timișoara, ar fi lovit angajata localului atât cu pumnii, picioarele cât și cu un scaun, iar sub amenințarea unui cuțit a obligat-o sa-i dea suma de 2.000 de lei și două telefoane mobile, ce-i aparțineau. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, care în urma investigațiilor efectuate au identificat un bărbat de 27 de ani, bănuit de comiterea faptei. Polițiștii au recuperat cele două telefoane mobile și o parte din banii sustrași. Bărbatul de 27 de ani, cercetat pentru tâlhărie calificată, urmează a fi reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș”, transmite Poliția Timiș.

ATENȚIE! IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

 

LĂSAȚI UN MESAJ