Barca PSD Timiș rămâne tot mai goală. Încă un membru pleacă la Pro România

1130

Valul de plecări din PSD Timiș se menține în trend. După mai multe demisii, acum și-a anunțat retragerea din partid și cel care a fost imaginea formațiunii în ultimii aproape 10 ani.

Lucian Ursulețu, care a deținut funcția de purtător de cuvânt al PSD Timiș, și-a anunțat demisia pe Facebook. Fără a fi vreo surpriză, Ursulețu pleacă la Pro România.

”9 ani și 11 luni. Fix! Atât a durat experiența mea în PSD. De azi, drumurile noastre se despart, dar rămân cu multe amintiri. Unele plăcute, altele dureroase. Am întâlnit oameni absolut senzaționali, cu care voi rămâne prieten pentru totdeauna, cu alții probabil că nu. Viața ne duce pe alte drumuri, iar eu am ales să fiu parte activă a unui proiect nou, unul în care cred și în care se regăsesc oameni pentru care am muncit mult și cu drag. Ne vedem la Pro!”, a scris Ursulețu pe Facebook.

Înaintea lui Lucian Ursulețu, din PSD Timiș și-a mai dat demisia și Adrian Pau, venit în rândul partidului din PDL. Și acesta a anunțat că pleacă tot la formațiunea politică pe care o conduce Victor Ponta.

sursa foto – Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ