Bărbatul din Timişoara care şi-a înjunghiat mortal fiul de şase ani a murit

3791

Bărbatul care şi-a înjunghiat mortal cu un cuţit fiul de şase ani, apoi a încercat să se sinucidă a murit în locuinţa lor din Timişoara, poliţiştii spunând că familia este adepta Bisericii ”Martorii lui Iehova”.

Echipajele medicale au încercat aproximativ o oră şi jumătate să-l resusciteze pe bărbat, în vârstă de 48 de ani, însă fără rezultat, în final fiind declarat decesul acestuia.

După ce şi-a înjunghiat mortal fiul de şase ani, bărbatul şi-a înfipt un cuţit în piept şi şi-a tăiat venele.

Pompierii care au intrat primii în camera unde a avut loc crima au povestit că l-au găsit pe copil întins pe pat cu faţa în sus şi cu mâinile aşezate pe piept, în timp ce tatăl său era într-o baltă de sânge.

Potrivit poliţiştilor, familia este adepta Bisericii ”Martorii lui Iehova”, iar cei doi soţi mai au o fată de 20 de ani.

Bărbatul era din Chişinău, iar femeia este din Kazahstan şi are cetăţenie română. Familia se mutase la Timişoara, de la Chişinău, în urmă cu mai bine de un an.

Duminică, băiatul de şase ani al familiei a fost înjunghiat mortal cu un cuţit în piept de către tatăl său, care apoi a încercat să se sinucidă.

În tot acest timp, mama copilului se afla în baie şi îşi făcea duş, familia pregătindu-se să meargă la biserică. În momentul când a ieşit din baie, femeia a auzit zgomote ciudate dintr-o cameră a locuinţei, iar când a încercat să intre uşa era încuiată.

Femeia a sunat imediat la numărul de urgenţe 112, iar la locuinţa lor din cartierul Fabric din Timişoara au sosit echipaje de Poliţie, pompieri şi medici.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Sursa: News.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ